Tuğba balkan kimdir?

1976 yılında Izmir’de doğdu. İstanbul Üniversitesi Mühendislik Fakültesinden 1999 Yılında mezun olduktan sonra profesyonel iş hayatına Commercial Union Türkiye’de başlamıştır. 2006 yılına kadar yönetici olarak çalıştığı şirketteki kariyerine, yine aynı alanda Balkan Sigorta Acenteliği ile girişimci olarak devam etmektedir.

2008 yılında bu sürece ek olarak başka dünyalar, kavramlar ve bakış açılarıyla buluşmak amacıyla seyahat etmeye, gezginlik yaşam biçimini kendi kişisel gelişim sürecine entegre etmeye karar verdi. Birçoğu tek başına olmak üzere farklı ülkelerin kültürel yapısı, insan ve davranış kalıpları, yaşama biçimlerini keşfettiği uzun süreli seyahatlar yaptı. Küba, Peru, Arjantin, Bolivya, Şili, Amerika, Tanzanya, Kenya, Tayland gibi ülkelere yaptığı seyahatlerle hem kişisel gelişim süreçlerini zenginleştirirken, hem de farklı insanların farklı kültürde dünyaya gelerek edindikleri bakış açısını deneyimleme fırsatı buldu.

Tuğba Balkan kisisel gelişim alanında akredite Alfabio-enerji Uzmanı, Reiki Master, NLP Practitoner ve ICF Uluslararasi Coaching sertifikası sahibidir. 2016 yılında Access Bars ile tanışarak özellikle bu konuda daha çok insana ulaşmak amacıyla Aceess Bars Uluslararası uygulayıcılık ve eğitmenlik sertifikası almıştır. 

Access Consciousness Uluslararası sertifikalı kolaylaştırıcısı (CF- Certificates Facilitator) olarak çalışmaları devam etmektedir.

Danışmanlık ve eğitim için info@tugbabalkan.com’a mail atabilirsiniz.

Mesaj Atın
Merhaba